Fantastische drie uur durende zomerworkshop waarbij we waterwerk en speuren afwisselen. Bij het waterwerk gaan we kijken of de hond wil zwemmen puur vanuit zijn/ haar eigen beleving. Wanneer ze dit onder de knie krijgen/ hebben gaan we een stapje veder zodat ze een bootje uit het water kunnen halen. Plezier en eigen tempo staat voorop. Niets moet, de waterbeleving is al een ervaring op zich. Tijdens deze workshop ontdek je hoe jouw hond oplossingsgericht is, het gaat er met name om dat hij/ zij zelf ontdekt waartoe ze in staat zijn.
 
Tijdens het speurwerk kijken we naar de eventuele ervaring van de honden en passen het speuren daarop aan. Iedere hond kan speuren, het is voor ons boeiend als wij mee mogen doen.
tijdens deze workshop ontdek je hoe waanzinnig de neus van de hond is. We volgen. langere sporen, verstoppen geurzakjes.ec.
 
Geef je snel op, er is plaats voor maximaal 8 honden. De honden worden in groepjes verdeeld.
 

Wanneer:
18 juli 2019               18.30uur tot 21.30uur (VOL)
en/of
1 augustus 2019       18.30 tot 21.30uur
en/of
22 augustus 2019    18.00uur tot 21.00uur

 
 
𝐕𝐨𝐨𝐫𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧:
Minimale leeftijd van de hond is 8 maanden.
Gebruik van tuigje is verplicht
Gebruik van lange lijn, minimaal 5 meter is verplicht (ook te leen)
Bijdrage: 65 euro per deelnemende hond, contant te voldoen incl. koffie/ thee en lekkers.
 
Opgave bij:
Marian de Lange
06-28888616
marian.mydogsmind@gmail.nl
www.mydogsmind.nl
&
Edwin Keijsers
06-33923822
edwin.keijses@hetnet.nl
www.jacht-hond.nl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Over Marian:
Marian heeft haar sporen verdiend en meer dan 25 jaar ervaring in de hondenbranche met haar eigen praktijk, waarbij ze mens en hond individueel coacht. In groepsverband geeft zij speurlessen en belevingswandelingen. Marian is een pionier in haar omgang met honden. Vele cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van gedrag, speuren, energetisch werk, gezondheid, voeding, communicatie tussen mens & dier, lichaamswerk mens & dier & toegepaste zooantropologie. Voor een volledige weergave van haar cv, zie http://www.mydogsmind.nl/over-ons/doorlopen-opleidingen-en-workshops/
 
Over Edwin
Ook Edwin heeft vele jaren ervaring op het gebied van gedrag, communicatie en en jacht Na de opleiding gedagstherapie heeft hij zich gespecialiseerd in de omgang met jachthonden. Waarbij het doel niet voorop staat, maar het plezier in de weg ernaar toe. Edwin legt geen druk op de honden, werkt op een speelse stressvrije wijze, vanuit vertrouwen. Ook hij heeft vele trainingen, cursussen en workshops gevolgd op het gebied van gedrag, speuren en jachttraining. Voor een volledige weergave van opgedane ervaringen, http://jacht-hond.nl/over-mij/
Minder weergeven