Samen in fysiek contact

 

 

WORKSHOP INTUÏTIEVE HONDENMASSAGE

Deze heerlijke workshop bestaat uit twee avonden en is een genot voor je hond en jezelf. Je maakt kennis met verschillende massagetechnieken, zo zit er voor elke hond en begeleider wel een methode bij wat bij jullie past, immers geen hond of mens is het zelfde.

Het aanleren van massage is in het begin technisch, je zit veelal in je hoofd, dat is normaal bij alles wat je nieuw leert. Na enige tijd heb je de techniek meer onder controle en zullen we je intuïtieve vaardigheden stimuleren.
Dat maakt deze workshop ook zo uniek, de veelzijdigheid aan technieken waarbij je uitgenodigd wordt om vooral te kijken naar je hond, ver voorbij alle regeltjes, maar zelf invoelen wat bij jullie past.

Naast de massagetechnieken leer je in deze workshop ook ontspannende signalen herkennen en subtiele lichaamstaal. Je leert af te stemmen op de ander.

Om voor ontspanning te zorgen bij de hond is het van groot belang dat je je eigen innerlijke rust kunt bewaren en voelen waar je zit met bijvoorbeeld je ademhaling. Je leert te schakelen tussen het aanraken van de hond en het voelen in jezelf. Ook spelen we met energie, alles is tenslotte energie, je mag o.a. gaan voelen of je warmte verschillen waarneemt in het lichaam van je hond. Tevens gaan we in op acupressuur punten bij de hond. Waar deze zitten en wat je daarmee in beweging kunt zetten.

Kortom we gaan in deze workshop gebruik maken van basis technieken om de intuïtie van je handen te ondersteunen, zodat je hond zich volledig kan ontspannen.

Er staan 2 workshops in de planning één in september en één in november. De workshop bestaat uit 2 avonden van 2 uur.

Wil je meedoen geef je snel op, er is plaats voor maximaal 6 honden.

Locatie: Bennekom
Data: 22 en 29 september 2020 of 3 en 10 november 2020
Tijd: 19.30 tot 21.30uur

???????????:
Minimale leeftijd van de hond is 8 maanden.
Loopse teven kunnen wel/niet deelnemen na overleg
Deelname mogelijk alleen na inschrijving via mail en betaling
Bijdrage: € 88,50 workshop van 2 avonden- 2 uur per avond, inclusief hand-out, koffie/ thee en lekkers