Gepassioneerde oppas voor je hond!

 Is het voor u ook ingewikkeld om op vakantie te gaan en uw hond achter te laten?

Wij bieden een kleinschalige hondenopvang aan. Je hond draait mee in ons gezin en we kijken uiteraard eerst of je hond een match heeft met onze gezinsleden. Je hond zit niet in een hok en gaat elke dag met ons op avontuur. De honden zijn tijdens de opvang weleens alleen met onze honden wanneer we bijvoorbeeld boodschappen gaan doen. Ook plannen we minder afspraken buitenshuis waarbij de honden niet mee kunnen, zodat er meer aandacht is voor je hond. Naast de heerlijke dagelijkse bos- heide wandelingen beschikken we over een halve hectare omheind terrein waar de honden vrij rond kunnen lopen/ spelen. Het is wel belangrijk dat je hond gewend is aan poezen.

Je neemt een kleedje mee met de geur van thuis en eigen voer. Wanneer de hond vers vlees krijgt, kun je dat meenemen. We beschikken over een grote vriezer. Medicatie geven is geen probleem.

Wij gaan liefdevol, respectvol en zorgzaam met je hond om, zoals met ons eigen honden. 

 

Tijdens de opvang kunt u de hond Bowen* behandelingen laten geven door ons of laten verwennen met een ontspannende massage. Hiervoor worden de normale tarieven berekent. 

Voordat de hond komt logeren, plannen we een afspraak, zodat de hond ons huis kan besnuffelen. Wanneer het voor de hond nodig is, plannen we meerdere afspraken. Daarna komt de hond eerst een nachtje proef logeren.

Vanwege de ruime ervaring en zeer breed opgeleid zijn van Marian is het ook voor honden met een ‘rugzakje’ mogelijk om te komen logeren.

Tijdstip van halen en brengen kan op afspraak tussen 9.00uur en 17.00uur.
Tegen km kosten tarief is het ook mogelijk om uw hond op te halen. (binnen een halfuur reistijd)

De kosten voor de opvang bedragen € 25,00 per dag voor een kleine hond, € 27,50 per dag voor een middenslag hond en € 30,00 per dag voor een grote hond. Dag van brengen wordt altijd berekent ongeacht de hoe laat de hond wordt gebracht.
Dit geldt ook voor de wen dagen en het proef logeren.
Wanneer je de hond ophaalt voor 13.00uur zijn de kosten voor deze dag de helft van het tarief. Na 13.00uur wordt er € 25,00 berekent.

Dag opvang is € 25,00 per dag en kan alleen op afspraak. Ook hiervoor geldt dat er een wenperiode aan vooraf gaat.

De kosten van de opvang en eventuele geplande behandelingen dienen vooraf overgemaakt te worden.

Extra kosten zoals b.v. dierenartsbezoek, extra voer etc. wordt in rekening gebracht en overgemaakt voor de hond gehaald wordt.
De hond is W.A. verzekerd. Je blijft als eigenaar ten alle tijden verantwoordelijk voor je hond.