SLOWDOWN TOGETHER

Slowdown Together, een 5-daagse retraite met een unieke verwensetting voor jou & je hond, boordevol afwisselende activiteiten.
Deze 5 daagse worden zowel jij als je hond volledig in de watten gelegd, slapen jullie in een houten blokhut en wordt je ondergedompeld in een hoge dosis quality- time met je hond.

Tijdens Slowdown Together wordt de nadruk gelegd op de relatie met je hond door middel van diverse workshops waarin ontzettend veel tools worden aangereikt. Je maakt kennis met energetisch werk en kunt direct alles toepassen bij je hond. De wandelingen zijn niet zozeer gericht op het maken van afstanden of het lopen van bepaalde routes, maar juist op de verbinding met je hond. Tijdens de wandelingen worden er oefeningen aangeboden welke jou leren anders naar je hond te kijken.

Je hond leren masseren, leren over stress bij honden, verschillende vormen van speuren, het zijn slechts een aantal onderdelen. Je ontvangt individuele coaching en een energetische behandeling voor jezelf of je hond, je maakt kennis met ademwerk en hoe dit toe te passen in situaties in het dagelijks leven, elke dag maken we bijzondere wandelingen, we bevinden ons in een prachtige en zeer rustige omgeving in de natuur, de workshops zijn intens, verdiepend  en zeer leerzaam.

Deelnemers die je de afgelopen jaren voor zijn gegaan waren over het algemeen geraakt, verrast en zeer enthousiast over het unieke programma. Om nog maar niet te spreken over de geweldige biologische catering.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in samenspel met je hond?

Dan is Slowdown Together een absolute aanrader voor jou!

Voor ons is de liefde voor de natuur zéér groot, net als het welzijn van hond & mens.
Het vermijden van stress bij honden staat centraal bij Slowdown Together.

Wat levert het je op:
ontspanning
* andere kennis over stress bij honden
* nieuwe inzichten in wat jouw hond nodig heeft
* verdieping in de neus van de hond- speuren
* inzichten waarom jouw hond in je leven is
* bijzondere belevingen en plezier
* kennis van massagetechnieken bij de hond
* kennis van acupressuurpunten bij de hond
* energetische balans bij jou & je hond
* verdieping in de relatie tussen jou & je hond
* waardevolle tools
* verbinding met de natuur
* sprong in ontwikkeling van jou en je hond
* quality time

Aantal personen
Minimaal 6, maximaal 8 avonturiers. Door het klein houden van de groepen is er rust voor de honden, meer persoonlijke aandacht & kun je intenser van je hond, de rust en de natuur genieten. Geen massale groepen maar echte aandacht voor jou en je hond.
Minimum leeftijd van de hond is 1 jaar

Locatie
Oost Nederland

Wanneer 

2023
woensdag 15 maart t/m zondag 19 maart (VOL, wachtlijst mogelijk)

woensdag 1 november t/m zondag 5 november

Bijdrage
5 daagse €895,- (prijzen gelden voor 2023)

* prijs is op basis van 2 personen in een hut. Indien je een hut voor jezelf wilt geldt er een toeslag van €100,-.
Er zijn maximaal 2 hutten voor 1 persoon.

Inclusief

* 4 overnachtingen in een (verwarmde) blokhut
* biologische & vegetarische maaltijden
* dagelijkse bijzondere workshops binnen & buiten
* deskundige begeleiding & programma
* individuele sessie voor jou en/of je hond

*** Slowdown Together gaat door bij aanmelding van minimaal 6 deelneme

 

“De workshop vertrouwen was echt een eyeopener. Ook heb ik ontzettend genoten van de wandelingen en heb ik er veel van geleerd. Met de tools die ik aangereikt heb gekregen kan ik thuis verder. Ik ben zeer zeker geinteresseerd in een vervolg op Slowdown Together!”

Annemiek

“Ik heb ruim 30 jaar honden, wat ik in dit weekend geleerd hebt is met geen pen te beschrijven wat een waardevolle aanvulling. Ik heb direct het geleerde in de praktijk kunnen toepassen en de effecten gezien. Ontzettend veel kennis hebben Marian en Anouk allebei gepassioneerd . Ik voel me ontzettend gezien en gehoord, dank jullie wel voor deze onvergetelijke ervaring. Ik zeg een must voor elke hondenliefhebber”

Mieke

“Het eten is echt heerlijk, de wandelingen hebben mij een nieuwe kijk gegeven op wandelen, een absolute meerwaarde voor hond en baas. Veel tips gekregen waar ik wat mee kan. Zeer bijzonder weekend!“ 

Klaartje

“Zeer relaxed weekend, goede informatie en kennis van zaken. Het eten was echt heerlijk en heel fijn dat we voor alles bij jullie terecht kunnen. De aandacht die er is om de veiligheid voor elke hond te kunnen waarborgen, is heel fijn. Ik vond de begeleiding echt heel goed.”

Yvonne

“Fijne persoonlijke begeleiding ontvangen en de individuele coaching was echt een verademing! Leuk, al die verschillende vormen van speuren, ik ga met veel inspiratie naar huis. Ik vond het fijn dat er zoveel (soms letterlijke) ruimte voor ons gemaakt werd.  Dank jullie wel!” 

Kim

“Het eten was werkelijk fantastisch! Het wandelen op een ander level vond ik heel fijn en met de individuele sessie kwamen er dingen aan het licht waardoor ik onze relatie nu beter begrijp. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik ook zo mooi! En wat ik ook fijn vond was de ruimte die we allemaal kregen om te mogen zijn wie we zijn.” 

Debby

“Slowdown Together is een top 4 daagse waar je in de watten wordt gelegd met zowel het programma als de inwendige mens. Het eten was grandioos! De diversiteit aan workshops tijdens deze dagen hebben me veel inzichten gegeven. Ik kijk uit naar Slowdown Together 2, mits dat natuurlijk met Marian & Anouk is. Twee mooie mensen met verstand van zaken en liefde voor de honden.” 

Cardi

“Meer dan een aanrader! Iedereen die wil genieten, leren en fijn met zijn/haar hond samen wil zijn moet dit weekend een keer gedaan hebben! Anouk & Marian hebben ontzettend veel kennis en wil om het beste uit jezelf en de relatie met je hond te halen! Er is een wereld voor me open gegaan op het gebied van voeding. De omgeving is prachtig. Complimenten hoe jullie je open stellen voor ons en jullie ervaring en kennis willen delen. Het heeft me veel stof tot nadenken gegeven. Er is echt voor ons gezorgd.” 

Esther

“Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. En in deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Het weekend heeft me mentaal veel lucht gegeven. Emoties zijn flink aangeraakt. De ademworkshop heeft diepe indruk op me gemaakt. Zo diep verbonden! Het was een weekend om nooit te vergeten! Dank jullie wel!” 

Britta